Barcelona komt met de schrik vrij tegen Valencia

Barcelona komt met de schrik vrij tegen Valencia
Zaterdag 14 april 2018 - 18:03   I  

Barcelona mocht deze week herstellen van de nederlaag en de uitschakeling in de Champions League. Niemand twijfelt eraan dat Barcelona kampioen zal worden, want de voorsprong op de twee, Atlético Madrid, bedroeg voor deze speeldag al 11 punten. Toch had Barcelona iets recht te zetten na de uitschakeling.

Tegenstander van dienst was Valencia, dat aan een erg sterk seizoen bezig is. Valencia stond knap derde, maar voelde de hete adem van Real Madrid in haar nek. Het kon dus ook best winnen, al is dat niet zo eenvoudig in Camp Nou.

Barcelona begon goed aan de wedstrijd. Een hemelse assist van Coutinho werd door Suarez in doel gewerkt en Barcelona leek op weg naar een eenvoudige zege. Toch moest Ter Stegen zijn club enkele keren rechthouden, want de verdediging van Barcelona begon te kraken.

Spanning op het einde

Umtiti ging in de tweede helft sukkelen, maar Valencia weigerde dat af te straffen. Umtiti kopte iets later zelf de 2-0 tegen de touwen en kon zo zijn eigen foutje rechtzetten. Toch kwam Barcelona nog in de problemen in de slotfase door een strafschop van Parejo, maar Barcelona bleef toch recht.

Poll: Speelde de Champions League nog in het hoofd?

TAGS  I  Barcelona  I   Valencia

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024