Anderlecht-voorzitter Coucke vergelijkt Club Brugge met...Barcelona

Anderlecht-voorzitter Coucke vergelijkt Club Brugge met...Barcelona
Zaterdag 14 april 2018 - 19:06   I  

Voor Marc Coucke wordt het zijn eerste Anderlecht-Club Brugge als voorzitter van paars-wit. Het zou doodzonde zijn voor Coucke als Club Brugge uitgerekend nu wel eens komt winnen in het Constant Vanden Stockstadion. Toch is Marc Coucke op zijn hoede.

Hij durft de uitslag van morgen absoluut niet voorspellen, want de wedstrijd kan alle kanten uit. "0-0 beginstand en nadien weet ik het niet. Niemand weet het en het zal heel spannend zijn. Club Brugge was dit jaar sterker, maar het wordt wel een match", aldus Coucke voor VTM Nieuws.

Deze week ging Barcelona onderuit tegen AS Roma en dat heeft Coucke toch wel goede moed gegeven. Want als Roma tegen Barça kan winnen, dan kan Anderlecht dat ook van Club. Daarmee vergelijkt hij Club wat ongelukkig met Barcelona. "Als Roma van Barcelona kan winnen, dan kunnen wij ook van Club. Maar het kan ook omgekeerd zijn."

Anderlecht dan terug titelkandidaat?

Als Anderlecht wint morgen, dan kan het nog een gooi doen naar de titel. Al lijkt Coucke daar zelf niet in te geloven. "Dat zijn mij heel erg verwonderen, maar ze mogen verrassen hoor", aldus Coucke, die morgen de wedstrijd wellicht vol spanning zal volgen.

Poll: Is Anderlecht bij winst opnieuw titelkandidaat?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Coucke

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024