Harbaoui legt er maar liefst 4 in het mandje tegen Moeskroen

Zaterdag 14 april 2018 - 19:47   I

Ook in play-off 2 werd er gevoetbald vanavond. Zulte Waregem ontving Moeskroen en beide ploegen hadden er duidelijk zin in. In een open wedstrijd kon Hamdi Harbaoui maar liefst vier keer scoren. Zulte Waregem won uiteindelijk met 5-1.

De eerste helft begon aangenaam en Harbaoui kon zwak verdedigen van Moeskroen afstraffen met het hoofd. Moeskroen gaf zich niet gewonnen en kon via Mezague snel gelijkmaken. Enkele minuten later was het alweer raak dankzij De Fauw. Zo kon de thuisploeg toch gaan rusten met een voorsprong.

In de tweede helft ging de doelpuntenkermis gewoon verder. Harbaoui miste eerst nog een strafschop, maar mocht die van Verboomen nog eens nemen omdat Mezague te snel in de zestien was gelopen. De tweede keer scoor Harbaoui wel raak.

Een kwartier voor tijd kreeg Derijck zijn tweede geel en viel Zulte Waregem met tien, maar dat hield de thuisploeg, en vooral Harbaoui, niet tegen. Moeskroen ging wel erg slecht verdedigen en op zeven minuten tijd kon de Tunesische spits van Zulte Waregem nog twee keer scoren. Zo stond zijn naam maar liefst vier keer op het scorebord. Zulte Waregem springt zo naar de leiding (over Moeskroen) in groep A.

Poll: Is Harbaoui goed genoeg voor Anderlecht?