Lokeren en Kortrijk doen prima zaken in play-off 2

Zaterdag 14 april 2018 - 21:40   I

Zaterdagavond stond niet alleen het duel tussen Standard en AA Gent op het menu, maar werden er ook wedstrijden in play-off 2 gespeeld. Sporting Lokeren en KV Kortrijk werden de winnaars van de avond.

Lierse-Kortrijk 0-2

Kortrijk had op het Lisp na een uur spelen zijn schaapjes op het droge. Voor de pauze scoorde Perbet, na rust vond Ajagun de weg naar de touwen. Door deze driepunter is KVK tweede in groep A, op één punt van leider Zulte Waregem.

Waasland-Beveren - OH Leuven 0-2

Waasland-Beveren blijft op de sukkel. Zaterdagavond verloor het in eigen huis met 0-2 van 1B-club OH Leuven. Gorius en Storm zorgden voor de doelpunten op de Freethiel. Opmerkelijk: Joachim Van Damme viel op het uur in en stond amper vier minuten op het veld alvorens rood te krijgen.

Lokeren-Eupen 3-0

Lokeren kende weinig problemen met Eupen. Na een kwartier spelen opende De Ridder de score, rond het uur maakte Cevallos er 2-0 van. Toen Eupen met tien verder moest na twee gele kaarten voor Mulumba en Loties ook nog eens zijn eigen doelman verschalkte, was de match gespeeld. Dankzij deze 3-0-zege is Lokeren nog steeds alleen leider in groep B.

Poll: Kan Lokeren zijn groep in play-off 2 winnen?

TAGS  I  Lokeren  I   Eupen  I   Lierse  I   Kortrijk  I   Waasland-Beveren  I   OH Leuven