Lokeren-speler maakt wereldgoal vanop eigen helft (Video)

Lokeren-speler maakt wereldgoal vanop eigen helft (Video)
Zaterdag 14 april 2018 - 23:03   I  

Wat zegt u? Dat het in play-off 2 niet plezant is? Bij Sporting Lokeren denken ze daar toch lichtjes anders over. De Waaslanders wonnen zaterdagavond met 3-0 van KAS Eupen en winteraanwinst José Cevallos pakte uit met een wereldgoal.

Rond het uur verbaasde Cevallos vriend en vijand met een werkelijk schitterend doelpunt. Het was de Colombiaan opgevallen dat Eupen-doelman Van Crombrugge ver voor zijn doellijn stond en daarom ging Cevallos gewoon zijn kans... vanop de eigen helft. Het leer vloog over een kansloze Van Crombrugge tegen de touwen.

"Ik had in de eerste helft al gezien dat de keeper soms ver uit zijn doel stond, maar toen deed zich geen moment voor dat ik kon trappen. Ik wist dat het zou kunnen lukken en ik heb het gewoon geprobeerd, ook al was het heel ver", lacht Cevallos bij Sporza.

"Het was een geweldig doelpunt, een van de mooiste goals in mijn carrière", ging de middenvelder verder. "Ik ga er vanavond nog 25 keer naar kijken en ervan genieten. Vanaf morgen denk ik aan het volgende doelpunt."

Poll: Is dit het mooiste doelpunt van de avond?

TAGS  I  Cevallos  I   Eupen  I   Lokeren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024