De Bruyne met verstomming geslagen: "Dat is ongelofelijk"

De Bruyne met verstomming geslagen:
Zondag 15 april 2018 - 09:20   I  

Kevin De Bruyne kon gisteren zijn Man City voorbij Tottenham loodsen en zo kan hij straks, als Manchester United verliest, kampioen zijn. Na enkele moeilijke weken en wedstrijden speelde De Bruyne met City een uitstekende wedstrijd tegen Tottenham. Vooral de eerste helft was City erg goed.

Ook De Bruyne blijft met bewondering naar zijn eigen ploeg kijken. Het is heel straf dat City mentaal zo weerbaar is, want City kreeg door de uitschakeling in de Champions League en de nederlaag tegen United, toch wel enkele rake klappen.

"Iedereen voelt de vermoeidheid na twee lastige weken", reageerde Kevin De Bruyne na de 1-3-overwinning. "We hebben vijf toppers gespeeld in twee weken en dat kruipt in de kleren. Maar de mentale sterkte van deze ploeg is ongelofelijk. In onze thuismatchen tegen Liverpool en United waren we sterk. We verdienden toen de overwinning, maar dat is voetbal. Tegen Tottenham scoorden we en hebben we beter verdedigd", aldus De Bruyne volgens Sporza.

City Kampioen?

De vraag is uiteraard niet of City kampioen wordt, maar wel wanneer. Straks kan het feest al beginnen als Manchester United verliest, maar daar gaat De Bruyne nog niet van uit. Maar we weten dat we er nog niet zijn", predikt Kevin De Bruyne rust. "We moeten gewoon ons ding doen en hopelijk klaren we snel de klus."

Poll: Is City straks kampioen?

TAGS  I  Manchester City  I   De Bruyne

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024