Annelien Coorevits over de toekomst van 'haar' Olivier: "Laat ons hopen"

Annelien Coorevits over de toekomst van 'haar' Olivier:
Zondag 15 april 2018 - 10:44   I  

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht hebben beiden drukke agenda's en moeten ook nog zorg dragen voor hun kindjes Elena en Luìs. Een druk leven dus, maar wellicht komt daar binnenkort wel verandering in.

Olivier Deschacht wordt namelijk al iets ouder en heeft niet zo heel veel jaren meer voor de boeg als profvoetballer. Misschien keert de rust wel terug als zijn carrière ten einde loopt, al denkt Coorevits dat dat niet snel zal gebeuren. Er bestaat trouwens ook nog een kans dat Deschacht in de voetbalwereld blijft en dan verandert de routine dus niet.

"Olivier is nog niet aan het einde van zijn Latijn, maar het is wellicht geen tien jaar meer. Tenzij hij dan daarna voor een job in de voetbalwereld kiest. Dan zitten we weer in die routine. Ik hoop dat het dan wel wat vlotter zal gaan om samen eens weg te kunnen", aldus Coorevits in De Zondag.

Deschacht tegen Club Brugge?

Straks neemt Anderlecht het op tegen Club Brugge en Deschacht zit in de selectie. Of hij zal spelen is een ander paar mouwen, want veel analisten denken dat Josue Sa de voorkeur zal krijgen. Al kan paars-wit de ervaring van Deschacht wel gebruiken vandaag.

Poll: Blijft Deschacht in de voetbalwereld?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht  I   Coorevits

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023