Heeft Hein probleem met Coucke? "Dit gaat vonken geven"

Heeft Hein probleem met Coucke?
Zondag 15 april 2018 - 12:15   I   door Redactie

Yves Lejaegere is één van de goeie vrienden van Marc Coucke. Hij voorspelt in Het Nieuwsblad nog moeilijke momenten voor trainer Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht.

"Privé is Marc echt een zeer aangenaam mens. Maar zakelijk kan hij wel zwaar door het lint gaan. Hij heeft ook bij mij al een aantal keer in een vliegende colère de telefoon dichtgegooid. Toen hij net na de promotie zestig procent van mijn KVO-aandelen kocht, zei ik hem al lachend: 't Is gedaan met de democratie op KVO. Het zal op Anderlecht niet anders zijn: hij wil overal het laatste woord", aldus Lejaegere. 

"En dat mag, want het is zijn geld. Al zal hij heus de ploeg niet opstellen. Wél misschien eens een suggestie doen. Waar je als slimme trainer misschien wel beter rekening mee houdt. (lacht) Vraag je me z'n vervelendste kantje, dan zeg ik: hij kan zijn ongelijk nooit toegeven. En dat is verdomd vervelend met iemand die al negen op de tien keer gelijk heeft. Dat kan vonken geven met Hein Vanhaezebrouck!”, zegt Lejaegere in Het Nieuwsblad.

Poll: Zal Vanhaezebrouck volgend seizoen nog coach blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Coucke

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024