Antwerp is de Ploeg van't Stad

Zondag 15 april 2018 - 16:25   I   door Redactie

Antwerp heeft de derby tegen Beerschot Wilrijk gewonnen. De Great Old zette zijn overmacht over op het scorebord en won met 2-0. Over twee weken volgt de derby op het Kiel. Antwerp heeft nu vier punten in Play-off 2, Beerschot Wilrijk heeft er één.

Antwerp nam de wedstrijd toch wel vrij snel in handen. Siani kreeg ook een prima kans, eentje die hij zelf helemaal had op gezet, maar doelman Romo redde knap. Beerschot moest het meerendeel van de wedstrijd ondergaan. Al kon het wel een keer dreigen met een verraderlijk afstandsschot van Joren Dom (ex-Antwerp). Het was echter de thuisploeg die op voorsprong klom. Owusu kreeg de bal met een gelukje terug in het gezit en knalde het leer in het dak va nhet doel binnen.

Wie goed voetbal wilde zien, moest zondag niet op de Bosuil zijn. De wedstrijd moest het hebben van zijn intensiteit en de sfeer op de tribunes. Beerschot was ook niet goed genoeg om Antwerp echt ernstig in de problemen te brengen. De thuisploeg kwam nauwelijks of niet in de problemen na de rust. Overigens bracht Antwerp ook zelf niet heel veel meer in de tweede helft. Helemaal op het einde, na slecht verdedigen bij Beerschot, maakte Owusu het af: 2-0.

Poll: Een verdiende zege voor Antwerp?