Brys en Bölöni vellen oordeel over derbyzege van Antwerp

Brys en Bölöni vellen oordeel over derbyzege van Antwerp
Zondag 15 april 2018 - 17:17   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk heeft de derby bij Antwerp kansloos verloren. De Ratten gingen met 2-0 de boot in. Ook coach Marc Brys zag dat Antwerp gewoon de betere ploeg was.

"Zonder groots te spelen, heeft Antwerp laten zien dat het de betere ploeg was. Wij hebben maar twee kansen gecreëerd, Antwerp heeft er naast de goals nog een viertal gehad. Dan is het een verdiende overwinning", aldus Brys bij Sporza. 

"Wij hebben wel getracht te voetballen, maar vonden ons vierkant niet in het middenveld, werden te veel afgebluft en speelden te traag. Op het Kiel over twee weken wordt het een heel andere situatie, want uit dit soort wedstrijden moeten we leren."

Bölöni

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni is een tevreden man. "Het was een open wedstrijd van onze kant, met een aantal mooie kansen. Het was ook een mooi spektakel op de tribunes. Voor dit publiek zijn we het verplicht om dit te doen. Dit soort spel vergt wel veel fysieke inspanning van mijn spelers, en het is niet evident om dat vol te houden, maar we zijn er toch in geslaagd."

Poll: Had u Beerschot Wilrijk sterker verwacht?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk  I   Bölöni  I   Brys

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024