Coucke zag geen buitenspel: "Hadden ons al neergelegd bij de 1-1"

Coucke zag geen buitenspel:
Zondag 15 april 2018 - 22:05   I  

Marc Coucke beleefde zijn eerste Anderlecht-Club Brugge als voorzitter van paars-wit. Hij won die ook en was dan ook erg tevreden na de wedstrijd. Hij glunderde voor de camera van Proximus TV, al kwam hij wel met de schrik vrij toen het doelpunt van Club Brugge werd afgekeurd.

“Hiervoor is play-off 1 uitgevonden hé”, glunderde Coucke voor de camera van Proximus 11 (via HLN). “Er is bijna altijd spanning van begin tot einde, ook in de wedstrijd van vandaag. Dat is het mooie van play-off 1. Ik vond ons vandaag iets beter dan Club. Markovic voegt duidelijk iets toe, onze jeugd bevestigt al het goede van de voorbije weken.”

"Wist niet dat het buitenspel was"

Toen Club Brugge de gelijkmaker kon scoren dacht Coucke dat het spel gespeeld was. De VAR keurde het doelpunt nadien af, maar Coucke dacht dat de goal werd afgekeurd voor een fout op Ganvoula. Hij zag dus niet dat het buitenspel was.

“Was het buitenspel? In het begin van die actie was er een duwfout, ik dacht dat het doelpunt van Club om dié reden was afgekeurd. We hadden ons al neergelegd bij de 1-1. Gelukkig kwam het niet zover.”

Poll: Had u gezien dat het buitenspel was?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Coucke

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024