De Vlieger: "Club Brugge had een penalty kunnen krijgen, maar..."

De Vlieger:
Zondag 15 april 2018 - 22:34   I  

Club Brugge kon ook vandaag niet winnen op het veld van Anderlecht. Club Brugge was iets te zwak om de zege te kunnen opeisen, maar toch had het ei zo na met (minstens) een punt naar huis kunnen gaan. Dat gebeurde niet.

In Sports Late Night kwamen de analisten (Degryse, De Vlieger en Hasi) nog even terug op enkele fases. Een van die fases was de overtreding van Saelemaekers op Vanaken in de zestien. Volgens De Vlieger had de bal wel degelijk op de stip gelegd kunnen worden.

"Je kan niet zeggen dat Vanaken niet geraakt wordt. Dus dan is de vraag hoe hard wordt hij geraakt en mag je dat ook doen. Maar de videoref mocht niet ingrijpen, want het was geen 100% fout", aldus De Vlieger. Degryse vergeleek de fase nog met de overtreding op Spajic in de wedstrijd tegen AA Gent. Ook toen ging de bal niet op de stip.

"Te licht"

Besnik Hasi zou de strafschop niet gegeven hebben. Hij vond het iets te licht. "Ik denk dat ik de bal niet op de stip zou gelegd hebben. De overtreding is daarvoor iets te licht", aldus de ex-trainer van Anderlecht. Ook aan de overzijde was een penaltygeval met Teodorczyk en Denswil. Dat was volgens de analisten geen penalty.

Poll: Was dit een 100% strafschop?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024