Vanhaezebrouck over doelpunt Diaby: "Ik had het anders gezien"

Vanhaezebrouck over doelpunt Diaby:
Zondag 15 april 2018 - 23:44   I  

Vanhaezebrouck heeft al wat kritiek gehad op beslissingen van de scheidsrechters en de VAR dit seizoen, maar vandaag had hij geen reden om te klagen. De VAR maakte de juiste beslissing en keurde de goal van Diaby af voor buitenspel. Al had de ref al vroeger kunnen fluiten.

Volgens Vanhaezebrouck werd er net daarvoor een fout gemaakt op Ganvoula door Mechele en was daardoor de organisatie ook even zoek in de verdediging. "Bij het doelpunt zit het wel wat mee. Hij floot niet voor die fout op Ganvoula, dat had ik anders gezien. Maar ik kan hem wel begrijpen want hij liet veel spelen. Door die fout waren we de focus even kwijt omdat we allemaal dachten dat hij een fout ging fluiten. Maar dan doet Diaby het wel zeer goed. Eerst de keeper omzeilen en dan afwerken met rechts.

"Nu was er wel een VAR"

Vanhaezebrouck dacht ook nog even terug aan de vorige wedstrijd Anderlecht-Club Brugge. Toen was er geen VAR en werd een doelpunt van Anderlecht ten onrechte afgekeurd. "We hebben het geluk dat het één net buitenspel is en twee dat er een videoref is. We hebben al eens tegen Club Brugge gespeeld en toen ook gescoord, maar toen werd die goal afgekeurd. Als er toen een videoref hadden we ook gewonnen", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Vond u het een overtreding op Ganvoula?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024