Real Madrid-ster neemt drastische beslissing: 'Ik vertrek'

Real Madrid-ster neemt drastische beslissing: 'Ik vertrek'
Maandag 16 april 2018 - 08:29   I  

Real Madrid won zondagavond met 1-2 op het veld van Malaga, maar het is duidelijk dat de focus van 'De Koninklijke' momenteel vol op de Champions League ligt. Dat is niet anders bij Luka Modric, één van de sterren bij het huidige Real.

De Kroaat wil maar wat graag voor de derde keer op rij de Champions League winnen. Misschien nog net iets meer dan zijn ploegmakkers, want Modric is van plan om Real Madrid komende zomer te verlaten. De middenvelder is bijna 33 en heeft nood aan een nieuwe uitdaging. Dat meldt Diario Gol.

Modric heeft er al enkele geweldige jaren bij Real Madrid op zitten, maar zou zijn carrière graag elders afsluiten. Zo zou de Kroaat volgend seizoen graag opnieuw in de Premier League spelen, waar hij in het verleden al erg succesvol was bij Tottenham Hotspur.

The Spurs zouden hun gewezen smaakmaker graag terughalen, maar ook Arsenal en Liverpool liggen alvast op de loer om Modric binnen te halen. Aan interesse is er alvast geen gebrek. Geen wonder, want Modric groeide gedurende zijn carrière uit tot één van de beste middenvelders ter wereld.

Poll: Begrijp jij de keuze van Modric?

TAGS  I  Modric  I   Real Madrid  I   Tottenham  I   Arsenal  I   Liverpool

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024