'Coucke zorgt meteen wéér voor vuurwerk op transfermarkt'

'Coucke zorgt meteen wéér voor vuurwerk op transfermarkt'
Maandag 16 april 2018 - 08:45   I  

RSC Anderlecht maakte zaterdagnamiddag bekend dat het Yevhen Makarenko binnenhaalde als versterking voor volgend seizoen. De Oekraïner komt over van KV Kortrijk en moet trainer Hein Vanhaezebrouck meer opties geven op het middenveld. Bij die ene zomertransfer zal het sowieso niet blijven...

Marc Coucke is immers van plan om voor veel vuurwerk op de transfermarkt te zorgen. De komst van Makarenko is ongetwijfeld pas de eerste van vele transfers. Volgens Het Laatste Nieuws willen Coucke en zijn rechterhand Luc Devroe hun trainer Hein Vanhaezebrouck een zo goed mogelijke ploeg cadeau doen om de voorbereiding op het volgend seizoen mee aan te vatten.

"Als een zondag als deze één ding duidelijk maakt, dan wel dat Vanhaezebrouck in Anderlecht de juiste man op de juiste plaats is", klinkt het in de krant. "Luc Devroe is tot dezelfde conclusie gekomen na een lang onderhoud met Vanhaezebrouck, tien dagen geleden, waarin die laatste naar verluidt indruk maakte met zijn voetbaldiscours. In de club wil men er alles aan doen om Vanhaezebrouck zoveel mogelijk tegemoet te komen op de transfermarkt komende zomer."

Poll: Verwacht jij toptransfer van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Coucke  I   Devroe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024