'Dit bedrag betaalt Anderlecht voor Makarenko'

'Dit bedrag betaalt Anderlecht voor Makarenko'
Maandag 16 april 2018 - 09:32   I  

Tijdens het voorbije weekend won RSC Anderlecht niet alleen van leider Club Brugge, paars-wit maakte zaterdag ook al bekend dat Yevhen Makarenko de eerste aanwinst voor volgend seizoen is.

De Oekraïner die volgende maand 27 wordt komt over van KV Kortrijk en moet het middenveld van Anderlecht van een kwaliteitsinjectie voorzien. Ondertussen is ook gebleken dat Makarenko een buitenkansje was voor Anderlecht en dat sportief directeur Luc Devroe erg kort op de bal speelde.

Makarenko komt pas sinds vorige zomer uit voor Kortrijk en tekende er slechts voor één seizoen met optie. Bij KVK lichtten ze die optie onlangs, maar de speler en zijn entourage zorgden er wel voor dat Makarenko makkelijk kon vertrekken als hij dat zelf wilde.

Met Anderlecht diende er zich een Belgische topclub aan en bij Makarenko was de keuze dan ook snel gemaakt. Maar hoeveel betaalt paars-wit precies voor zijn eerste zomeraanwinst? Volgens La Capitale zou Anderlecht een bedrag tussen 1 en 1,5 miljoen euro op tafel leggen voor Makarenko.

Poll: Is dit een correcte prijs?

TAGS  I  Makarenko  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk  I   Devroe

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023