'Anderlecht troeft Schalke 04 af op transfermarkt'

'Anderlecht troeft Schalke 04 af op transfermarkt'
Maandag 16 april 2018 - 10:34   I  

Bij RSC Anderlecht zitten ze dezer dagen niet stil. Kersvers voorzitter Marc Coucke haalde Luc Devroe, zijn rechterhand van bij KV Oostende, naar Neerpede en die Devroe moet de komende weken en maanden de zomertransfers gaan regelen.

Zaterdag sloeg Devroe alvast een eerste keer toe. Met de nodige trots maakte Anderlecht via zijn officiële kanalen de komst van Yevhen Makarenko bekend. En bij paars-wit mogen ze zich terecht op de borst kloppen dat ze de middenvelder van KV Kortrijk konden binnenhalen.

Het Laatste Nieuws weet immers dat ook Schalke 04, de huidige nummer twee in de Bundesliga, zich maar wat graag met Makarenko wilde versterken. Zover kwam het uiteindelijk niet, want Devroe en co speelden korter op de bal.

"Anderlecht moest kort op de bal spelen om de revelatie bij de West-Vlamingen weg te plukken. Ook twee clubs uit de Duitse Bundesliga toonden immers concrete interesse (waaronder Schalke 04), maar na een positief gesprek met manager Luc Devroe wilde Makarenko alleen nog maar naar paars-wit. Hij tekende voor vier seizoenen", klinkt het in de krant.

"Ik ga naar de grootste club van het land"

Makarenko reageerde kort op zijn overstap naar paars-wit. "Ik ga naar de grootste club van het land. Voorts zeg ik niets, dat zou niet correct zijn ten opzichte van KV Kortrijk", aldus de middenvelder.

Poll: Is Makarenko een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Makarenko  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk  I   Schalke 04

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024