Schade Bosuil is enorm na Antwerpse derby: Wie betaalt de rekening?

Schade Bosuil is enorm na Antwerpse derby: Wie betaalt de rekening?
Maandag 16 april 2018 - 12:05   I  

Gisteren konden we nog eens genieten van de geweldige sfeer op de Bosuil tijdens Antwerp-Beerschot Wilrijk. Zoals gevreesd liep de Antwerpse derby nadien uit de hand en was het voor de ordediensten zowel in als buiten het stadion afzien. De waterkanonnen moesten zelfs worden ingezet.

Ook in het stadion was de schade enorm. De fans van Beerschot Wilrijk hielden er lelijk thuis, waardoor de schade flink opliep. Antwerp zal nu dan ook een serieuze rekening voorgeschoteld krijgen om alles opnieuw te kunnen herstellen.

Zo forceerden de fans van Beerschot-Wilrijk een poort van het bezoekersvak naar de neutrale zone, is de omheining van de parking stuk en werd een hamburgerkraam beschadigd. Ook het net en de omheining aan de voorkant van het bezoekersvak werden beschadigd. Opvallend zijn ook de staat waarin de toiletten van de bezoekersvakken zich bevinden, met onder andere een deur die vernield is. In totaal wordt de schade op meerdere duizenden euro’s geschat. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Wie gaat de schade betalen?

De vraag is nu natuurlijk wie die schade zal moeten betalen. Beerschot Wilrijk heeft aan Het Laatste Nieuws laten weten dat het via de camerabeelden zal proberen om de daders te achterhalen. Zij zouden dan de rekening moeten betalen. Vinden ze de daders niet, dan zal Beerschot Wilrijk de schade zelf vergoeden.

Poll: Zal ook Het Kiel volgende keer afzien?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024