"AA Gent en Standard doen niet meer mee voor plek 2"

Maandag 16 april 2018 - 12:52   I  

AA Gent en Standard mochten het dit weekend in een onderling duel tegen elkaar opnemen. AA Gent verloor in extremis, waardoor de Luikenaars nu heel dicht komen aanleunen bij de top 3. Als het deze week ook nog weet te winnen tegen Anderlecht dan doet het volgens Anthuenis echt mee voor die derde plaats.

De nederlaag van AA Gent kan uiteraard eens voorvallen, maar Anthuenis denkt wel dat AA Gent op deze derde plaats het hoogst haalbare heeft bereikt. Anderlecht en Club Brugge zullen volgens de ex-trainer plekken één en twee onder elkaar verdelen.

"Gent hoeft niet te panikeren na een zwakkere match. Dat kan eens gebeuren. Als ze morgen thuis winnen van Genk is er helemaal geen man overboord. Ze voelen wel Standard naderen voor plaats drie. Mits winst woensdag tegen Anderlecht doen de Rouches volop mee voor de top drie. Ik zie het ze niet meer hoger schoppen. De twee eerste plaatsen zijn voor Club en Anderlecht. Genk en Charleroi zullen af en toe wel wat punten pakken, maar zijn volgens mij de kandidaten voor de laatste twee plaatsen", aldus Anthuenis in De Zondag.

Poll: Denkt u dat AA Gent en Standard de tweede plaats nog kunnen veroveren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Standard  I   Charleroi  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024