Vanden Stock niet opgezet met ontslag Van Holsbeeck: "Zou je moeten weten!"

Vanden Stock niet opgezet met ontslag Van Holsbeeck:
Maandag 16 april 2018 - 14:08   I  

Een opmerkelijke gast in de tribune gisteren tijdens Anderlecht-Club Brugge was Roger Vanden Stock. De voormalige voorzitter van Anderlecht was al een tijdje niet meer te zien in het Astridpark. De laatste wedstrijd die hij bijwoonde was die tegen Antwerp, al vijf weken geleden ondertussen.

En in die vijf weken is er heel wat gebeurd in Anderlecht. Heel wat mensen waar Vanden Stock al die jaren mee heeft samengewerkt moesten de club verlaten. Dat Van Holsbeeck plaats moest maken voor Luc Devroe was al lang duidelijk, maar de manier waarop dat werd afgehandeld deed heel wat wenkbrauwen fronsen. 

Ook bij Roger Vanden Stock, al wou hij dat niet met zoveel woorden zeggen. Zijn reactie sprak echter boekdelen volgens La DH,  die hem voor een korte reactie konden strikken. "Daarover zeg ik niks, maar jullie weten goed genoeg wat ik daarvan denk", aldus Vanden Stock.

"Dat doet me extra veel plezier"

Hij was een pak meer tevreden over de wedstrijd van Anderlecht. Al stak hij toch nog snel een pluim op de hoed van Van Holsbeeck, die in extremis Markovic nog naar Anderlecht kon halen. "De ploeg die het meeste wou winnen heeft gewonnen. Club Brugge kwam voor een gelijkspel en deze zege heeft ons hoop gegeven voor de titel. Al blijft Club wel favoriet, want ik sta liever drie punten voor dan drie punten achter. Ik ben ook heel blij met de prestatie van Markovic. We hebben heel wat kritiek gekregen toen we hem binnenhaalden, maar je ziet nu zelf hoe goed hij is. Als hij sneller fit genoeg was had hij ons ver kunnen brengen", aldus Vanden Stock.

Poll: Is Markovic een aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Vanden Stock

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024