Mulder zit met vervelend gevoel na beslissing VAR: "Wanneer precies?"

Mulder zit met vervelend gevoel na beslissing VAR:
Maandag 16 april 2018 - 15:25   I  

Het was millimeterwerk om te zien of Abdoulay Diaby vertrok uit buitenspel of niet. Veel factoren konden de beelden trouwens beïnvloeden. Ook Jan Mulder stelt zich toch nog wat vragen bij de technologie en de VAR in het algemeen.

"Was de lijn wel exact getrokken in het busje? Was de bal áán de voet van de passer toen de liniaal achter de laatste paars-witte verdediger werd gelegd? Wanneer precies vertrekt een bal van een trappende voet? Zit daar geen ruimte in voor een centimeter schuiven?", aldus Mulder.

Al legt hij zich wel neer bij de beslissing. Dat deden ook Leko en Vormer, die erg sportief reageerde na de wedstrijd. "Zo kunnen we door pruttelen. Het was juist zoals het is gegaan. Bij een bal die al of niet over de doellijn is, wordt er ook niet meer geprotesteerd wanneer de doellijn-technologie bewijst: no goal."

"Play-off 1 leeft!

Mulder vond wel dat Anderlecht de overwinning verdiende. "Anderlecht verdiende de overwinning. Daar stond opeens een ploeg die ervoor vocht. Trebel was beter dan Vormer, Dendoncker speelde als vanouds, Brugge begon in een te voorzichtige opstelling, Teo scoorde en daarom won Anderlecht. Met een beetje hulp. De VAR is geen kille meetkundige, hij is een mens aan een monitor met gevoel voor spanning. De Play Off 1 leeft!", aldus Mulder via HLN.

Poll: Was de overwinning van Anderlecht verdiend?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Mulder

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024