Batshuayi komt met nieuws over zijn blessure naar buiten

Batshuayi komt met nieuws over zijn blessure naar buiten
Maandag 16 april 2018 - 16:10   I  

Michy Batshuayi viel zondag tijdens Schalke 04-Borussia Dortmund geblesseerd uit. De Rode Duivel moest met een draagberrie naar de kant gedragen worden. Volgens de eerste verwachtingen ging het om een enkelbreuk, maar dat werd niet bevestigd. Een dag later kwamen club en speler met nieuws over de blessure.

Een enkelbreuk is het niet, maar Batshuayi liep wel schade op aan het ligament van zijn enkel. Zijn seizoen zit erop en ook het WK met de Rode Duivels is in gevaar. Toch bestaat er nog een waterkans dat Batshuayi tijdig fit geraakt voor de start van het toernooi in Rusland.

“Geen goed nieuws, want mijn seizoen zit er meer dan waarschijnlijk op en ik zal het vertrouwen van Borussia Dortmund niet kunnen terugbetalen", aldus Batshuayi via Twitter. "Bedankt voor jullie geweldige steunbetuigingen die ik kreeg. Ik wens mijn ploegmakkers het beste voor de laatste wedstrijden. Ik hoop jullie snel terug te zien.”

Terug naar Chelsea?

Waar Batshuayi de komende weken zal revalideren, is momenteel niet duidelijk. Het is goed mogelijk dat onze landgenoot terugkeert naar Chelsea. Over zijn toekomst heerst nu nog meer onduidelijkheid. Chelsea wilde graag 50 à 60 miljoen euro vangen voor Batsman, maar het is maar zeer de vraag of Borussia Dortmund dat bedrag gaat ophoesten - al zeker nu de spits out is.

Poll: Haalt Batshuayi het WK?

TAGS  I  Batshuayi  I   Borussia Dortmund  I   Rode Duivels

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022