'Real Madrid wil héél verrassende transfer afronden'

'Real Madrid wil héél verrassende transfer afronden'
Maandag 16 april 2018 - 17:17   I  

Real Madrid mikt de komende weken op een derde consecutieve eindzege in de Champions League, maar achter de schermen zijn Florentino Perez en co ook al druk in de weer om de huidige selectie te versterken. De voorzitter van Real wil enkele grote transfers realiseren, dat is wel duidelijk.

De voorbije weken werden onder meer David De Gea (Manchester United), Thibaut Courtois (Chelsea), Robert Lewandowski (Bayern München), Mohamed Salah (Liverpool) en Eden Hazard al in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Zij blijven wel degelijk opties voor De Koninklijke, maar om te beginnen zou voorzitter Perez een andere transfer willen afronden.

Volgens Don Balon heeft Perez namelijk zijn zinnen gezet op Nabil Fékir. De Franse aanvaller is een vaste waarde bij Olympique Lyon en doet het daar nu al een tijdje uitstekend. Real ziet in de 24-jarige Fékir een uitstekende aanvulling op de huidige aanval - al zeker omdat de Franse aanvaller polyvalent is.

De Spaanse topclub zou bereid zijn om 50 à 60 miljoen euro neer te tellen voor de komst van Fékir, die ook op het verlanglijstje van Arsenal staat. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Fékir een meerwaarde zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Fekir  I   Lyon  I   Real Madrid  I   Arsenal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024