'Club Brugge mikt hoog en aast op... Markovic'

'Club Brugge mikt hoog en aast op... Markovic'
Maandag 16 april 2018 - 17:31   I  

Bij Club Brugge is men continu op zoek naar vers bloed. Tijdens het voorbije weekend stuurde blauw-zwart een scout uit naar... Servië. Club zou immers zijn oog laten vallen hebben op een groot talent van Partizan Belgrado.

Volgens Servische media ziet Club Brugge wel wat in een samenwerking met de amper 18-jarige Svetozar Markovic. De centrale verdediger staat te boek als één van de grootste talenten van zijn land en kan ook rekenen op belangstelling van Manchester United.

Blauw-zwart ging Markovic scouten tijdens de topper tussen Rode Ster Belgrado en Partizan (2-1). De jongeling maakte de negentig minuten vol. Het is nog maar de vijfde keer dat Markovic in de basis stond, maar hij lijkt goed op weg om een vaste waarde te worden.

Markovic & Markovic

Als Club Brugge de beloftevolle verdediger in huis haalt, is het overigens goed mogelijk dat het volgend seizoen net als Anderlecht over een Markovic in zijn kern beschikt. Paars-wit huurt Lazar Markovic momenteel van Liverpool, maar beschikt wel niet over een aankoopoptie.

Poll: Moet Club Brugge deze speler halen?

TAGS  I  Markovic  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Partizan Belgrado

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024