Club Brugge en Anderlecht vernemen vervelend nieuws over Odjidja

Club Brugge en Anderlecht vernemen vervelend nieuws over Odjidja
Maandag 16 april 2018 - 18:14   I  

Club Brugge en RSC Anderlecht zijn twee clubs die een oogje hebben op Vadis Odjidja. De middenvelder zit op een zijspoor bij de Griekse topclub Olympiakos en een terugkeer naar de Jupiler Pro League behoort tot de mogelijkheden. Maar Odjidja heeft nog meer mogelijkheden…

Volgens diverse Griekse media staat Odjidja ondertussen ook al op het verlanglijstje van het Engelse Leeds United. De club uit de Championship kent Odjidja nog van zijn tijd bij Norwich City en Rotherham United en zou bereid zijn om de Belg een nieuwe kans in Engeland te geven.

Leeds United, waar ook gewezen Club Brugge-speler Laurens De Bock aan de slag is, hoopte voor de jaarwisseling een gooi naar promotie te doen, maar is ondertussen ferm teruggevallen in het klassement. Het staat momenteel pas veertiende en zal bijgevolg ook volgend seizoen in de Engelse tweede klasse spelen.

Het is dan ook maar de vraag of Odjidja veel zin heeft in een avontuur in de Championship. Al is het bij deze wel duidelijk dat ploegen als Club Brugge en Anderlecht kort op de bal moeten spelen als ze de middenvelder terug naar België willen halen.

Poll: Denk jij dat Odjidja volgend seizoen in België zal spelen?

TAGS  I  Odjidja  I   Olympiakos  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024