Vanderhaeghe weet niet meer wat te doen met Gentse topaankoop

Vanderhaeghe weet niet meer wat te doen met Gentse topaankoop
Maandag 16 april 2018 - 19:37   I  

AA Gent is na een mindere helft tegen Club Brugge en een mindere wedstrijd tegen Standard een beetje op zoek naar zichzelf. Maar het kan altijd erger... Zo is Franko Andrijasevic al een heel seizoen lang op zoek naar zichzelf.

AA Gent plukte de Kroatische spelmaker vorige zomer weg bij Rijeka in zijn vaderland. De Buffalo's telden iets meer dan 4 miljoen euro neer voor Andrijasevic, maar ondertussen is het duidelijk dat Michel Louwagie en Ivan De Witte een kat in een zak kochten.

Andrijasevic kon gedurende zijn tijd bij Gent allesbehalve overtuigen. Enkele keren liet de Kroaat flitsen van zijn talent zien, maar globaal gezien was het te weinig. Véél te weinig. Tegen Standard probeerde Yves Vanderhaeghe een en ander uit en posteerde hij zowel Brecht Dejaegere, Giorgi Chakvetadze als Yuya Kubo op de 10-positie. Opmerkelijk: Andrijasevic kreeg géén kans.

Het is dan ook duidelijk dat Vanderhaeghe niet meer weet wat hij precies moet aanvangen met de man die enkele maanden geleden nog door het leven ging als dé Gentse topaankoop bij uitstek.

Poll: Is Andrijasevic 4 miljoen euro waard?

TAGS  I  Andrijasevic  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024