Emilio Ferrera reageert op overstap naar Standard

Emilio Ferrera reageert op overstap naar Standard
Maandag 16 april 2018 - 19:56   I  

Michel Preud’homme wordt nu al een tijdje genoemd als nieuwe trainer van Standard, maar tot nader order is er nog geen officieel nieuws. Toch lijkt er weinig twijfel over te bestaan. De gewezen succescoach van Club Brugge zal straks op Sclessin aan de slag gaan. Samen met Emilio Ferrera?

Ferrera is momenteel nog aan de slag bij de jeugd van Anderlecht, maar zijn contract loopt na dit seizoen ten einde. Preud’homme wil de Spaanse Belg graag als assistent en Ferrera lijkt dat wel te zien zitten.

“In het voetbal is het moeilijk om over je toekomst te praten", aldus Ferrera in Vista. "Op dit moment kan ik nog niks zeggen. Ik ben bij Anderlecht aangekomen toen Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock er nog waren. Zij zijn er niet meer, maar wat mijn toekomst betreft: het is nog te vroeg om daarover te praten. Dat mijn toekomst ligt waar die van Michel Preud’homme ligt? Goh…” moest Ferrera eens lachen.

“Bij Anderlecht hebben ze me nog niet gevraagd om mijn contract te verlengen. Maar goed, ze lezen ook de kranten. Misschien denken ze dat ik wegga. Mijn samenwerking met Michel Preud’homme bij Al Shabab blijft een hele mooie herinnering. Eerst was het moeilijk voor mij als T2, maar achteraf bekeken was het toch een geweldige ervaring. Dat ik straks bij Standard werk? Dat heb ik niet gezegd”, besloot Ferrera met de knipoog.

Poll: Gaan Preud'homme en Ferrera binnenkort bij Standard aan de slag?

TAGS  I  Ferrera  I   Preud'homme  I   Standard  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024