'Voorakkoord tussen Dendoncker en deze club lekt uit: 20 miljoen euro'

'Voorakkoord tussen Dendoncker en deze club lekt uit: 20 miljoen euro'
Dinsdag 17 april 2018 - 06:20   I   door Redactie

Leander Dendoncker lijkt dan toch een droomtransfer te realiseren. Het Nieuwsblad meldt dat de middenvelder heeft al maandenlang een voorakkoord ondertekend met Atlético Madrid. Dat geeft de Spanjaarden deze zomer de eerste keuze op Dendoncker voor 20 miljoen euro. Pas als Atlético niet toehapt, kunnen andere clubs hun kans wagen. Dit is voor de nieuwe voorzitter Marc Coucke een erfenis van het vorige bestuur, weet Het Nieuwsblad.

Dendoncker speelde tegen Club Brugge zijn sterkste wedstrijd in lange tijd. Hij lijkt ook weer kans te maken op een toptransfer in de zomer. Anderlecht haalde met Makarenko van KV Kortrijk zelfs la een vervanger. Herman Van Holsbeeck tekende een contract waarbij Atlético Madrid in de zomer het voorrecht krijgt op Dendoncker. De club kan hem overnemen voor 20 miljoen.

"Dat akkoord maakte het ­huidige seizoen van Leander Dendoncker er niet gemakkelijker op", weet HNB. "Zijn toekomst leek verzekerd en de middenvelder verloor een beetje zijn focus. Soms leek hij met zijn hoofd al elders te zitten. Het gevolg waren wisselvallige prestaties en de vrees dat Atlético kon gaan twijfelen speelde wellicht ook op. ­Mede daardoor probeerde Dendoncker in januari al een transfer te versieren naar West Ham, ­Everton of Crystal Palace, maar Anderlecht weigerde pertinent."

Poll: Is Atlético Madrid een mooie club voor Dendoncker?

TAGS  I  Anderlecht  I   Atlético Madrid  I   Dendoncker

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024