'Sterkhouder plots op weg naar uitgang bij Standard'

'Sterkhouder plots op weg naar uitgang bij Standard'
Dinsdag 17 april 2018 - 09:15   I   door Redactie

Renaud Emond vertrekt mogelijk bij Standard. Dat schrijft La Capitale dinsdagochtend. De spits werd dit seizoen na het vertrek van Orlando Sa de eerste keus en een vaste waarde in het team van Ricardo Sa Pinto. Hij ontpopte zich tot een sterkhouder.

Emond heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Standard. In 2015 tekende hij een vijfjarig contract bij de Rouches. "Alles is voor handen om lang bij Standard te blijven", liet Emond nog vlak voor de play-offs optekenen. Hij voelt zich prima op Sclessin.

Jacques Lichtenstein, de zaakwaarnemer van Emond, zag de ideale gelegenheid om het huidige contract van zijn speler open te breken. Er volgde een ontmoeting met de top van Standard, maar die draaide uit op een ontgoocheling. Standard weigerde om het contract open te breken.

Voor Emond is dat een enorme klap. Hij had gehoopt om meer respect te krijgen van de club. Standard zal in de zomer nieuwe spitsen halen waardoor hij opnieuw zijn basisplaats dreigt te verliezen. De kans dat Emond vertrekt, is zo plots een pak groter geworden.

Poll: Begrijpt u de beslissing van Standard om zijn contract niet open te breken?

TAGS  I  Standard  I   Emond

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024