'Real-voorzitter weet het zeker: Salah trekt komende zomer naar Madrid'

'Real-voorzitter weet het zeker: Salah trekt komende zomer naar Madrid'
Dinsdag 17 april 2018 - 11:48   I  

Real Madrid mikt de komende weken op een derde consecutieve eindzege in de Champions League, maar achter de schermen zijn Florentino Perez en co ook al druk in de weer om de huidige selectie te versterken. De voorzitter van Real wil enkele grote transfers realiseren, dat is wel duidelijk.

Target nummer één lijkt Mohamed Salah te gaan worden. De Egyptenaar speelt de pannen van het dak in Engeland en heeft de Reds zelfs naar de halve finale van de Champions League gebracht. De interesse in de sterspeler van Liverpool is dan ook gigantisch.

Real-voorzitter Florentino Perez heeft er volgens Don Balon alle vertrouwen in dat Real Salah zal kunnen overtuigen om naar de Spaanse hoofdstad te komen. Het verhaal van Gareth Bale lijkt over en uit bij de Spaanse topclub en Salah zou de gedoodverfde opvolger zijn van Bale. Perez wil ook ver gaan voor Salah.

150 miljoen plus een speler

Zou zou Perez maar liefst 150 miljoen willen betalen voor de Egyptenaar en daarnaast ook nog eens een speler betrekken in de transfer. Real zal dan ook alles op alles zetten om zowel Liverpool als Salah te overtuigen. De Madrileense trein passeert maar één keer in het leven en Perez twijfelt er niet aan dat Salah op die trein zal springen komende zomer.

Poll: Zal Salah zwichten voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I   Salah  I   Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024