Anderlecht is gewaarschuwd voor topper tegen Standard: "Ze spelen voor hem"

Anderlecht is gewaarschuwd voor topper tegen Standard:
Dinsdag 17 april 2018 - 13:53   I  

Met Standard-Anderlecht staat er deze week alweer een vurige topper op het programma. Als er nog twee wedstrijden zijn die de Standard-fans willen winnen, dan zijn het de twee wedstrijden tegen de rivaal uit Brussel wel. Maar de spelers van Standard hebben nog een reden om er vol voor te gaan.

Volgens Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws heeft Sa Pinto nog steeds erg veel krediet bij de spelers. De geruchten rond de komst van Michel Preud'homme zorgen voor de nodige onzekerheid bij de Portugees en de spelers van Standard staan nog steeds volledig achter hun trainer.

"Hij drijft op adrenaline en die spelersgroep hangt heel erg aan hun trainer. Ze willen echt spelen voor hem en ze zijn begaan met zijn lot. Je hebt die homogeniteit tussen spelers en trainer. Je ziet dat veel, dat kleedkamers voelen dat hun trainer vertrekt en daardoor gelaten zijn. Maar hier is dat absoluut niet het geval."

Deal nog niet rond

De deal met Preud'homme is trouwens nog niet rond. Dat liet Renard nog weten in Sport/Voetbalmagazine. "Mijn aanpak zal dezelfde zijn als ik op zoek moet gaan naar een nieuwe trainer", vervolgt Renard. "We hebben elkaar ontmoet voor een match van Standard. Meer niet. Al de rest is onzin. Er is niets beslist en er is niets getekend. We onderhandelen zelfs nog met Sá Pinto."

Poll: Zal Standard winnen tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Sa Pinto

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024