Vanhaezebrouck waarschuwt Club: "Dan gaan ze nog nerveuzer worden"

Vanhaezebrouck waarschuwt Club:
Dinsdag 17 april 2018 - 14:08   I  

Anderlecht is na dit weekend tot op drie punten van Club Brugge genaderd. Club zag zo die comfortabele voorsprong slinken en nu lijkt Anderlecht zich ook te gaan mengen in het titeldebat. In Brugge blijven ze voorlopig rustig en zeggen ze zelf dat ze zich weinig zorgen maken. Al denkt Vanhaezebrouck daar anders over.

Volgens hem zijn in Brugge wel degelijk nerveus aan het worden. De twee thuiswedstrijden zullen nu dan ook erg belangrijk zijn voor Club. "Geloof mij, ze zijn al een beetje nerveus hoor. Maar ze moeten zich nog geen zorgen maken, want zij hebben de beste kaarten nog steeds in handen. Ze ontvangen Anderlecht en Gent nog en ze weten zelf hoe sterk ze thuis zijn. Natuurlijk als ze nu ook punten gaan laten liggen thuis, wat ze ook op het einde van de competitie hebben gedaan, dan gaan ze nog een beetje nerveuzer worden", aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie.

"We halen alles uit de kan"

Vanhaezebrouck zegt dan wel dat ze momenteel nog voor de tweede plek gaan, maar toch vertelt hij in de kleedkamer dat zijn spelers alles uit de kan moeten halen. "Op basis van de positie en de situatie waarin we ons bevinden, blijf ik erbij dat we voor de twee plek gaan. Maar dat betekent niet dat ik in de kleedkamer iedereen wil pushen om er alles uit te halen. Maar ik ben realistisch", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Haalt Club Brugge nu 6/6?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024