Joos kan ogen niet geloven van reactie Club Brugge: "Ongelofelijk!"

Joos kan ogen niet geloven van reactie Club Brugge:
Dinsdag 17 april 2018 - 14:37   I  

Club Brugge verloor afgelopen weekend met het kleinste verschil van Anderlecht. De gelijkmaker van Club Brugge werd afgekeurd door de videoref en die beslissing zorgde ook daags nadien nog voor de nodige reacties.

Toch reageerden Vormer en Leko onmiddellijk na de wedstrijd erg sereen en erg sportief. Filip Joos kwam gisteren in Extra Time nog even terug op die reacties van beide heren en had niets van lof over de manier waarop beide heren met de situatie omgingen.

Zo reageerde Vormer als volgt. "Ongelofelijk! Maar kijk, dit is voetbal. De videobeelden zijn er niet voor niets en ze gebruiken ze goed. Ik denk dat het goed was en dan kan je er niets over zeggen." Ook Leko had dezelfde mening. "Buitenspel is buitenspel. Of het nu 2cm, 20 cm of drie meter is, buitenspel is buitenspel. Jammer voor ons, geluk voor Anderlecht, maar ik ben altijd pro videoref", aldus Leko.

"Hij had net 3 liter bier over zich heen gekregen"

Joos was dan ook onder de indruk, want Vormer werd meermaals bekogeld met bierbekers. "Van allebei, ongelofelijk. Vormer had net drie liter bier over zich heen gekregen en om dit dan meteen daarna te doen. Chapeau", aldus Joos.

Poll: Had u deze reactie verwacht van Vormer?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vormer  I   Leko

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024