Sels twijfelt over verlengd verblijf in Anderlecht: "Daar heb ik geen vat op"

Sels twijfelt over verlengd verblijf in Anderlecht:
Dinsdag 17 april 2018 - 14:51   I  

Anderlecht lijkt met Matz Sels een ideale nummer één gevonden te hebben. Hij was een van de sterkhouders van Anderlecht dit seizoen, ook toen het minder ging. Anderlecht huurt Sels echter van Newcastle, waardoor het niet zeker is dat hij ook volgend seizoen nog bij Anderlecht zal keepen.

Op de persconferentie kreeg Sels een vraag over zijn toekomst bij Anderlecht en daar kon hij weinig duidelijkheid scheppen over een verlengd verblijf. Hij staat zelf niet weigerachtig tegen een transfer, maar kan ook nog niet bevestigen of dat er daadwerkelijk van komt. Veel heeft Sels ook niet zelf in de hand.

"Ik heb altijd gezegd dat ik open sta voor een gesprek, maar het hangt niet allen van mij af. We zullen zien wat er de komende weken nog zal gebeuren. Ik ben hier heel graag en mijn niveau gaat terug naar boven omdat ik veel kan spelen. We gaan dat nu proberen doortrekken in de play-offs en dan zullen we zien. Ik heb altijd gezegd dat ik wel wil praten over een verlengd verblijf. Voor de rest gebeurt dat achter de schermen en heb ik daar weinig vat op", aldus Sels.

Kansen op het WK?

Ook over zijn kansen op het WK kreeg Sels een duidelijke vraag, maar een duidelijk antwoord kon hij niet geven. "Dat is moeilijk uit te drukken in percentages hoeveel kans ik maak om mee te gaan naar Rusland. Ik heb altijd gezegd dat als we die titel in de wacht kunnen slepen dat de kans groter is. Maar het wordt knokken tot op het einde en dan moet de bondscoach de keuze maar maken", aldus Sels.

Poll: Moet Anderlecht Sels definitief proberen overnemen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sels  I   Newcastle

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024