Drie Anderlecht-sterkhouders dreigen topper tegen Standard te missen

Drie Anderlecht-sterkhouders dreigen topper tegen Standard te missen
Dinsdag 17 april 2018 - 15:21   I  

Anderlecht trekt morgen naar Standard, waar het ongetwijfeld een warm welkomst zal krijgen. Vanhaezebrouck beseft dat de spelers van Standard geen extra motivatie nodig hebben als paars-wit op bezoek komt. Dat is een wedstrijd die ze in Luik altijd willen winnen.

Toch trekt Vanhaezebrouck met enkele zorgen naar Sclessin, want maar liefst drie sterkhouders van tegen Club sukkelen nu met kwaaltjes. "Saelemaekers, Markovic en Obradovic hebben kleine pijntjes. We zullen pas morgen zicht hebben op hun inzetbaarheid", aldus Vanhaezebrouck op zijn persconferentie.

Gevolg van het programma

Vanhaezebrouck zei eerder al dat het programma niet in het voordeel speelt van Anderlecht. Volgens hem is dit daar alvast een bewijs van. Zijn spelers hebben maar twee dagen de tijd gekregen om te recuperen en dat zorgt er nu voor dat hij vraagtekens moet plaatsen naast de spelers.

"Dat is het gevolg van twee matchen op zo n korte periode. En zaterdag spelen we al opnieuw. Maar we zijn dat gewoon van toen we Europees speelden en daar gingen we toen goed mee om. Ik ga ook geen gekke dingen doen en Najar brengen op het moment dat hij er niet helemaal klaar voor is."

Poll: Wie kan Anderlecht het minste missen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Vanhaezebrouck

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024