PSG zet licht op groen: 'Neymar weg voor 400 miljoen euro'

PSG zet licht op groen: 'Neymar weg voor 400 miljoen euro'
Dinsdag 17 april 2018 - 16:31   I   door Redactie

Neymar gaat Paris Saint-Germain dan toch verlaten. Althans, dat is toch wat Don Balon ons wil doen geloven. PSG zou het gehad hebben met de fratsen van de Braziliaan, die lijkt vergeten te zijn dat hij voor de Franse topclub speelt.

Terwijl PSG met 7-1 won van Monaco zat de geblesseerde Braziliaan de pokeren met zijn vrienden. Na zijn blessure keerde hij terug naar zijn geboorteland om te herstellen. Daar lijkt hij echter helemaal vergeten te zijn dat hij nog een speler van PSG is. Bovendien had de aanvaller ook al tal van privileges bij de Fransen.

Voor PSG lijkt de maat nu ook vol. De club is bereid om hem te verkopen, want op deze manier heeft het geen zin om samen te werken. PSG wil echter niet verkopen aan Real Madrid. Dat voorzitter Florentino Pérez contact opnam met de entourage van Neymar achter de rug van PSG is hard aangekomen in Parijs.

Daarom wil de club enkel met andere geïnteresseerden praten. Manchester United is bijvoorbeeld zeer geïnteresseerd. PSG stelt wel één voorwaarde: Neymar moet 400 miljoen euro kosten.

Poll: Is Neymar 400 miljoen euro waard?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024