Harbaoui legt er alweer drie in het mandje, ook Chevalier goed bij schot

Harbaoui legt er alweer drie in het mandje, ook Chevalier goed bij schot
Dinsdag 17 april 2018 - 22:23   I  

Ook in play-off 2 werd er vanavond gevoetbald. In tegenstelling tot play-off 1 werd er daar wel vlot gescoord. Vooral Chevalier en Harbaoui bevestigden hun goede vorm met 2 doelpunten voor de KVK-spits en maar liefst 3 voor de spits van Zulte Waregem.

KV Kortrijk-OH Leuven 2-1

Glen De Boeck wou een reactie zien van zijn spelers na de zwakkere prestatie van afgelopen weekend. Met OHL stond alvast een haalbare kaart op het programma. Toch had het twee goedkope strafschoppen nodig om te kunnen scoren. Chevalier deed twee keer zijn werk. OH Leuven kwam nog terug via Kostovski, maar verder kwamen de bezoekers niet.

Lierse-Zulte Waregem 1-4

Lierse zit in de hoek waar de klappen vallen en dat was vanavond niet anders. Zulte Waregem kwam op voorsprong via Bongonda, die met een afstandschot doelman Rakovsky wist te verrassen. Na de rust begon de grote Harbaoui-show. Op twintig minuten tijd scoorde hij maar liefst drie keer. Janssens kon de eer nog redden voor de thuisploeg.

Moeskroen-Waasland-Beveren 1-1

Waasland-Beveren was de enige ploeg zonder punten voor aanvang van deze speeldag. Moeskroen daarentegen deed nog steeds mee voor de eerste plek. De bezoekers kwamen al na tien minuten op voorsprong via Louis Verstraete. Voor de rust nog kon Jelavic gelijkmaken. Moeskroen viel na rust nog met tien, maar scoren lukte voor beide ploegen niet meer.

 

Poll: Wie is de beste spits?

TAGS  I  play-off 2  I   KV Kortrijk  I   Zulte Waregem

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023