Birger Verstraete haalt uit naar Club: "Zij hadden lichte penalty nodig"

Birger Verstraete haalt uit naar Club:
Dinsdag 17 april 2018 - 23:18   I  

Birger Verstraete raakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Racing Genk vanavond. De middenvelder van Gent speelde zijn wedstrijd, maar zag ook hoe Genk toch de betere ploeg was in de Ghelamco Arena. Volgens hem is dat niets om zich over te schamen, want Genk is gewoon een goede ploeg.

Zo had ook Club Brugge het erg moeilijk tegen de Limburgers en als de VAR geen strafschop had gefloten, dan speelde ook Club 0-0 gelijk tegen Genk. Dat is Verstraete duidelijk nog niet vergeten. "Het is play-off 1, het zijn allemaal goede ploegen. Brugge heeft ook de laatste minuut met een lichte penalty gewonnen. Genk is gewoon een goede ploeg, punt. Ze hebben dat vandaag weer bewezen", aldus Verstraete.

"We houden Genk op afstand"

Toch nog een positieve noot, Genk kwam niet dichter. En net daar wil Verstraete zich aan optrekken.  "De teleurstelling is groot, want we waren zo goed aan de play-offs begonnen. Genk is voetballend een goeie ploeg en we hadden het moeilijk. Daar moeten we eerlijk in zijn. We kunnen er over zeveren, maar we moeten toegeven dat het niet goed is. Maar we verliezen niet en we houden Genk op afstand, dat is het positieve."

Poll: Moet AA Gent nu naar onder kijken?

TAGS  I  AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024