'Anderlecht wil nu deze smaakmaker weghalen bij andere Belgische topclub'

'Anderlecht wil nu deze smaakmaker weghalen bij andere Belgische topclub'
Woensdag 18 april 2018 - 06:04   I  

Het is RSC Anderlecht menens om volgend seizoen ijzersterk voor de dag te komen in de Jupiler Pro League. Paars-wit rondde tot dusver al twee inkomende transfers af, maar er gaat nog meer volgen. Zo hebben Marc Coucke en Luc Devroe nu hun zinnen gezet op... Junior Edmilson.

Hein Vanhaezebrouck is al enkele jaren een grote fan van Edmilson. Hij wilde de Braziliaanse Belg destijds graag naar AA Gent halen, maar toen opteerde die voor een terugkeer naar 'zijn' Standard. Hein heeft Edmilson nog niet opgegeven, want nu wil hij de speler maar wat graag bij Anderlecht.

Coucke en Devroe zijn het eens met hun trainer dat Edmilson het type speler is dat Anderlecht kan gebruiken. De vader van de Standard-uitblinker zakte vorige week in het bijzijn van Georges Heylen af naar Neerpede om het over een eventuele transfer te hebben, maar het wordt niet eenvoudig om Edmilson weg te halen bij Standard.

Volgens Het Nieuwsblad droomt de vleugelaanvaller immers van een verhuis naar de Primera Division, zijn droomcompetitie. Edmilson ligt bij Standard nog onder contract tot de zomer van 2019.

Poll: Kan Anderlecht hem halen?

TAGS  I  Junior Edmilson  I   Anderlecht  I   Standard  I   Club Brugge  I   AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024