'Anderlecht troeft Club, Gent, Genk én Standard af voor deze speler'

'Anderlecht troeft Club, Gent, Genk én Standard af voor deze speler'
Woensdag 18 april 2018 - 06:25   I  

RSC Anderlecht wil zich met het oog op volgend seizoen flink versterken, dat is ondertussen wel duidelijk. Het haalde met Yevhen Makarenko en Kristal Abazaj al twee nieuwe spelers binnen, maar de transferhonger is nog niet gestild.

Zo heeft paars-wit nu zijn zinnen gezet op Elias Cobbaut. De getalenteerde linksachter tuimelde samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League, maar hoeft zich geen zorgen te maken om een verlengd verblijf in eerste klasse. De volledige G5 wil Cobbaut immers wegplukken bij de degradant.

Anderlecht, Club Brugge, Standard, AA Gent én KRC Genk: allemaal hopen ze straks met Cobbaut aan de haal te gaan. Paars-wit ligt in polepositie om de speler aan te trekken. Luc Devroe is ambitieus en wil de concurrentie aftroeven en daarom heeft hij ale een gesprek met Mechelen ingepland.

Naast de Belgische clubs, is ook het Italiaanse Genoa geïnteresseerd. De middenmoter uit de Serie A is kapitaalkrachtiger dan zijn Belgische concurrenten, maar op sportief gebied is het misschien interessanter voor Cobbaut om eerst bij een Belgische topclub te passeren.

Poll: Bij welke club zal Cobbaut volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Cobbaut  I   KV Mechelen  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Standard

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024