Dit toptalent als wit konijn in selectie Martinez? "Net als Origi"

Dit toptalent als wit konijn in selectie Martinez?
Woensdag 18 april 2018 - 07:30   I  

Roberto Martinez moet in mei enkele belangrijke knopen doorhakken. De bondscoach zal een 23-koppige selectie moeten samenstellen voor het WK in Rusland. Veel verrassingen hoeven we niet te verwachten, maar wie tovert Martinez straks toch nog een wit konijn uit zijn hoed.

Zinho Vanheusden maakte vorig weekend alvast indruk bij Standard. De 18-jarige Limburger debuteerde tegen AA Gent en speelde meteen een beresterke wedstrijd. Filip Joos noemde de verdediger zelfs al als iemand die meekan naar het WK.

“We moeten niet gaan overdrijven”, tempert Franky Van der Elst de verwachtingen in Het Belang van Limburg. “Origi was ook een wit konijn dat uit de hoge hoed werd getoverd. In Zinho zijn geval moeten nog wat jongens afvallen en moet hij zelf spelen."

"Op termijn kan hij zeker tot een Rode Duivel uitgroeien. Het verwachtingspatroon is gigantisch en dat moeten we niet onnodig gaan vergroten, maar van al die gasten in de U19 had hij de meeste potentieel. Dus kan je zeggen: als hij er niet komt, wie dan wel?”, besluit Van der Elst.

Poll: Moet Vanheusden mee naar het WK?

TAGS  I  Van der Elst  I   Vanheusden  I   Standard  I   Club Brugge  I   Origi  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024