Standard-voorzitter: "Edmilson mag naar Anderlecht voor deze transfersom"

Standard-voorzitter:
Woensdag 18 april 2018 - 08:44   I  

Vanavond staat de klassieker tussen Standard en RSC Anderlecht op het programma. In aanloop naar de wedstrijd is de toekomst van Junior Edmilson één van dé gespreksonderwerpen. De Braziliaanse Belg kan bijtekenen in Luik, maar Anderlecht zou Edmilson maar wat graag binnenhalen.

De vader van Edmilson werd vorige week gespot in Neerpede, waar hij op bezoek ging op het oefencentrum van Anderlecht. Naar eigen zeggen om zaken te bespreken, maar niet om het te te hebben over een transfer van zijn zoon - basisspeler en publiekslieveling bij rivaal Standard.

Toch speelt er achter de schermen wel degelijk wat. Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck zou Edmilson maar wat graag aan zijn kern toevoegen en Marc Coucke en Luc Devroe onderzoeken momenteel of de speler van Standard haalbaar is. Edmilson zelf was volgens Het Nieuwsblad kwaad dat zijn vader in volle play-off 1-strijd op Neerpede werd gesignaleerd. Zelf houdt hij zich nu niet bezig met zijn toekomst, maar toch zou de dribbelkont een transfer naar de Spaanse competitie boven een overstap naar Anderlecht verkiezen.

Al wil dat niet zeggen dat een overstap naar Brussel uitgesloten is. Standard-voorzitter Bruno Venanzi liet zich volgens Het Nieuwsblad al het volgende ontvallen: "Edmilson mag naar Anderlecht. Als de juiste prijs maar wordt betaald." In januari wilde Standard nog 5 miljoen euro voor zijn vleugelaanvaller. In dat bedrag zou ook al een percentage voor Edmilsons ex-club STVV zitten. Edmilson ligt nog tot 2019 onder contract in Luik. Als hij niet bijtekent, kan de prijs komende zomer dus nog wat gedrukt worden.

Poll: Zie jij Edmilson naar Anderlecht gaan?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024