Is Nicolas Lombaerts op weg naar deze Belgische topclub?

Is Nicolas Lombaerts op weg naar deze Belgische topclub?
Woensdag 18 april 2018 - 09:29   I  

Nicolas Lombaerts heeft er nog niet één volledig seizoen bij KV Oostende opzitten, maar het ziet er nu alweer naar uit dat de verdediger de deur in de Versluys Arena achter zich dicht zal trekken.

Nu de kapitaalkrachtige Marc Coucke niet langer de grote baas is bij KVO, is het duidelijk geworden dat Lombaerts zwaar weegt op de begroting. De ervaren verdediger verdient goed zijn boterham aan zee en Hugo Broos is tot de constatatie gekomen dat hij met het loon van Lombaerts drie andere spelers kan betalen.

Het is daarom echt niet uitgesloten dat Lombaerts na amper één seizoen alweer andere oorden opzoekt. De 33-jarige Belg hoeft niet per se weg bij KVO, maar de clubleiding is wel van plan om Lombaerts zo goed als gratis te laten gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Anderlecht?

En dan stapt Anderlecht onmiddellijk in het verhaal. Paars-wit dacht vorige zomer al even aan Lombaerts, maar drukte toen niet door. Het is een publiek geheim dat nieuwe baas Marc Coucke - de man die Lombaerts naar Oostende haalde - een groot bewonderaar is van de mandekker. Lombaerts volgend seizoen bij Anderlecht? Het is niet uitgesloten.

Ook enkele andere Belgische topclubs dachten een jaar geleden aan Lombaerts. Zo informeerden ook Club Brugge en AA Gent, twee ex-clubs van de speler, bij de entourage van Lombaerts. Of zij nu nog interesse hebben is niet duidelijk.

Poll: Kan Lombaerts nog mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Lombaerts  I   KV Oostende  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Club Brugge

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022