Coucke grijpt drastisch in na transfernieuws over Edmilson

Coucke grijpt drastisch in na transfernieuws over Edmilson
Woensdag 18 april 2018 - 10:00   I  

RSC Anderlecht heeft zijn oog op Edmilson Junior laten vallen. Hein Vanhaezebrouck is een grote fan van de Braziliaanse Belg, die over een profiel beschikt dat de trainer momenteel niet voorhanden heeft in zijn huidige kern. Of Edmilson ook daadwerkelijk naar paars-wit zal verhuizen, is nog niet duidelijk.

In dit artikel kon u al lezen dat de smaakmaker van Standard droomt van een overstap naar de Primera Division. Al wil dat niet zeggen dat een overstap naar Anderlecht is uitgesloten. Zo liet Standard-voorzitter zich ontvallen dat Edmilson naar Anderlecht mag als de rivaal het juiste bedrag op tafel legt. Daar lees je meer over in dit stuk.

Dat het nieuws over Edmilson zomaar kon uitlekken, zint Anderlecht-voorzitter Marc Coucke evenwel niet. Toen Edmilsons vader in het bijzijn van ex-voetballer Georges Heylens werd gespot op het oefencomplex in Neerpede ging de bal aan het rollen. Extra lullig voor paars-wit: het waren journalisten die op het oefencomplex zaten te wachten voor een interview met Pieter Gerkens die papa Edmilson zagen arriveren.

Coucke grijpt meteen in

En daarom heeft Coucke meteen drastisch ingegrepen. De persconferentie met Hein Vanhaezebrouck en Matz Sels vond deze week plaats in het Constant Vanden Stockstadion en niet in Neerpede, zoals gewoonlijk. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Over het domme voorval van vorige week schrijft de krant: "Marc Coucke stoorde zich aan de persmeute in de inkomhal en hij had gelijk. Tijdens de wachttijd zagen de wakkerste journalisten namelijk ex-speler Georges Heylens arriveren met vader Edmilson in zijn kielzog. De persconferentie van Hein Vanhaezebrouck en Matz Sels vond gisteren plaats in het Vanden Stockstadion en niet meer op het oefencomplex in Neerpede, zoals gebruikelijk. Dat is deels de schuld van Edmilson."

Poll: Hoop jij dat Edmilson naar Anderlecht gaat?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht  I   Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024