Anderlecht krijgt gouden raad: "Ze hebben zo'n speler nodig"

Anderlecht krijgt gouden raad:
Woensdag 18 april 2018 - 10:15   I  

Arie Haan was afgelopen weekend, tijdens Anderlecht-Club Brugge te gast in het Constant Vanden Stockstadion. De Nederlander zag zijn oude ploeg nog eens aan het werk en er vielen hem onmiddellijk enkele zaken op.

Zo is het huidige Anderlecht niet meteen een ploeg die garant staat voor geweldig voetbal en spektakel. "Welke ploegen kunnen dat nog? Het voetbal dat wij destijds speelden, was romantisch - wij waren kwajongens. Nu kan dat niet meer: het is keiharde business geworden", zegt Haan in Het Laatste Nieuws.

"Jan Mulder vond het rugnummer 25 sterk, dat kon ik alleen maar beamen: Adrien Trebel. Dat is een goeie", gaat de Nederlander verder. "Zo iemand heb je nodig op het middenveld: hij joeg de rest vooruit en koos voetballend voor de goeie oplossing. Maar wat ik daarnaast opmerkte, is dat Anderlecht een goeie schaduwspits mist", is Haan duidelijk. Iemand die het spel kan maken en tegelijk een neus voor doelpunten heeft."

Iemand als Markovic moet dat kunnen, niet? "Hmmm, misschien wel. Die jongen weegt te licht voor Liverpool, maar kan op dit niveau wel iets extra's brengen. Alleen: hij heeft geen conditie", besluit Haan.

Poll: Moet Anderlecht proberen om Markovic definitief vast te leggen?

TAGS  I  Markovic  I   Trebel  I   Anderlecht  I   Haan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024