Anderlecht-speler duidelijk: "Ik mik op Club Brugge"

Anderlecht-speler duidelijk:
Woensdag 18 april 2018 - 10:29   I  

Het is goed mogelijk dat RSC Anderlecht nog voor het einde van play-off 1 één van zijn absolute sterkhouders recupereert. Kara Mbodj is immers zo goed als helemaal fit.

De Senegalese verdediger durft zelfs al een datum op zijn comeback te plakken. “Ik train nu drie keer per dag individueel in de zaal”, zegt Kara in Het Nieuwsblad. “Als alles goed verloopt, kan ik deze week nog het veld op en dan wil ik over drie weken speelklaar zijn.”

Als dat effectief het geval is, kan Kara zijn wederoptreden maken in de topper tegen Club Brugge. Bovendien zou hij in dat scenario ook kunnen deelnemen aan het WK in Rusland. “ Ach, het belangrijkste is nu mijn gezondheid. Ik denk aan mezelf en aan Anderlecht en dan zien we wel voor het WK", blijft de verdediger nuchter.

"Natuurlijk heb ik wel geregeld contact met de Senegalese bondscoach. Hij heeft vertrouwen in mij, maar nu wil ik eerst die titel. De topper op Standard wordt intens en ik hoop dat de ploeg genoeg gerecupereerd is na de zege tegen Club Brugge. Weet je dat ik het moeilijk heb om elke week op de tribune te zitten? Ik ben er veel zenuwachtiger dan op het terrein. In het Vanden Stockstadion sta ik trouwens gewoon naast de dug-out", besluit Kara.

Poll: Hoop jij dat Kara snel weer fit is?

TAGS  I  Anderlecht  I   Kara

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024