Vraagtekens bij Club: "Dat is niet als een kampioen"

Vraagtekens bij Club:
Woensdag 18 april 2018 - 11:48   I   door Redactie

Moet Club Brugge zich zorgen maken? Blauw-zwart bleef achter met 0 op 6 en zag Anderlecht naderen tot op drie punten. Jacques Sys ziet ook dat de cijfers niet zijn wat je van een toekomstige kampioen mag verwachten.

"Van paniek is er bij Club Brugge na twee opeenvolgende nederlagen vooralsnog geen sprake. Het valt wel op dat Ivan Leko na iedere wedstrijd het gebrek aan efficiëntie benadrukt", aldus de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine

"Spitsen genoeg met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesleyen Emmanuel Dennis, maar geen echte killer, geen scherpte. En er is meer. Ook het middenveld, met een naar zichzelf zoekende Ruud Vormer, is wisselvallig, het knappe storingswerk van Marvelous Nakamba ten spijt. Vier overwinningen in de laatste twaalf competitiematchen, dat is niet het rapport van een kampioen."

Er is echter nog de ijzersterke thuisreputatie van Club. "Met 44 punten op 48 blijft Club Brugge een moeilijk in te nemen vesting in het Jan Breydelstadion. Daar zal, in een zinderende sfeer, het verschil moeten gemaakt worden. Te beginnen deze week tegen Sporting Charleroi en Standard. En later tegen Anderlecht en AA Gent."

Poll: Wordt Club nog kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Sys

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024