Club dient klacht in tegen scheidsrechter Bram Van Driessche

Club dient klacht in tegen scheidsrechter Bram Van Driessche
Woensdag 18 april 2018 - 15:00   I   door Redactie

Oud-Heverlee Leuven heeft klacht ingediend bij scheidsrechtersbaas Johan Verbist tegen ref Bram Van Driessche. De club uit 1B doet dat na enkele beslissingen van de arbiter in de wedstrijd op Kortrijk van dinsdagavond.

OHL verloor die wedstrijd met 2-1. "Omdat de scheidsrechterlijke beslissingen van Bram Van Driessche in de wedstrijd tegen KV Kortrijk zo flagrant in ons nadeel waren, besliste OH Leuven om klacht in te dienen bij scheidsrechtersbaas Johan Verbist. Hiermee willen we als club een krachtig signaal geven dat we Play-Off 2 serieus nemen en dat wij onze kansen op een eerlijke manier willen verdedigen", meldt OHL.

"Een aantal beslissingen van scheidsrechter Bram Van Driessche hebben voor heel veel frustratie en onbegrip gezorgd. We willen als club een eerlijke kans krijgen in Play-Off 2 en dit was dinsdagavond overduidelijk niet het geval. Na de twee strafschoppen en de onterechte rode kaart in de wedstrijd tegen Zulte Waregem, werden opnieuw twee denkbeeldige penalty's toegekend. Deze beslissingen bleken bepalend te zijn voor het resultaat."

"OH Leuven neemt Play-Off 2 heel ernstig neemt en mag dit dan ook verwachten van de scheidsrechters die voor deze wedstrijden worden aangesteld. We hopen op deze manier een krachtig signaal te geven en verwachten een duidelijk statement van Johan Verbist."

Poll: Vindt u het terecht dat OHL klacht indient?

TAGS  I  OH Leuven  I   Van Driessche

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024