Leko: "Ik ga hier niet mee akkoord"

Leko:
Woensdag 18 april 2018 - 15:23   I   door Redactie

Na de recente 0 op 6 moet Club Brugge weer aanknopen met de zege tegen Charleroi donderdagavond. Dan moet er ook meer gescoord worden, want in Play-off 1 trof blauw-zwart nog maar één keer raak. Tenzij je de afgekeurde goal van Abdoulay Diaby tegen Anderlecht meerekent.

"Ik heb enorm veel ‘goesting’ in deze wedstrijd. Het zal zeker niet makkelijk worden tegen Charleroi, maar ik ben niet nerveus, want ik verwacht een sterk Club. Met power, energie, collectief voetbal en 30.000 fantastische supporters achter ons moeten we de benodigde topprestatie kunnen neerzetten", aldus Leko.

“Ik ga er wel niet mee akkoord dat het verschil buitenshuis dit seizoen zo groot is", vervolgt de coach op de website van Club. "Winst in Charleroi, Zulte en Kortrijk, gelijke spelen op Standard en Anderlecht… we kunnen het. Op Gent en Anderlecht hadden we ook telkens veel balbezit en speelden we goed, maar was het gewoon iets te mooi en kwamen we te weinig in de box. We misten lopende mensen, waren te veel bezig met balcirculatie en te weinig met rendement.”

Poll: Vindt u het verschil tussen thuis en uit wel groot bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024