Zo denkt Junior Edmilson over transfer naar Anderlecht

Zo denkt Junior Edmilson over transfer naar Anderlecht
Woensdag 18 april 2018 - 16:07   I  

Junior Edmilson is de laatste speler die in verband werd gebracht met een overstap naar RSC Anderlecht. De Braziliaanse Belg doet het de jongste tijd uitstekend bij Standard en Hein Vanhaezebrouck is erg gecharmeerd door Edmilson. Maar hoe staat de speler zelf eigenlijk tegenover een transfer naar de grote rivaal?

In januari 2016, toen hij nog bij STVV zat, had Edmilson al de kans om naar andere Belgische (top)clubs over te stappen. Vanhaezebrouck hoopte de vleugelaanvaller toen naar AA Gent te halen, maar dat lukte niet. Edmilson koos voor een terugkeer naar Standard, waar hij reeds in de jeugd actief was.

De dribbelkont kon aanvankelijk niet doorbreken bij Standard, maar dat nam hij de club niet kwalijk. Na een passage bij STVV wilde Edmilson zich maar wat graag bewijzen in ‘zijn’ Luik. “Ik kies voor Standard, de club van mijn hart”, benadrukte de speler nog bij zijn overstap. Het is dan ook duidelijk hoe hij denkt over een transfer naar een andere Belgische club. Veel duidelijker kan je je liefde voor een club immers niet maken.

Het is dan ook maar de vraag of Edmilson twee jaar later de club van zijn hart zal inruilen voor de grote rivaal uit Brussel. Wordt (misschien) vervolgd…

Poll: Denk jij dat Edmilson voor Anderlecht zal kiezen?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024